Truhlářství Juhaňák


Máme rádi kvalitní práci

Začátek podnikání v oboru se datuje k roku 1994, kdy v pronajatých prostorách malé stolařské dílny, jsem spolu se svým otcem nabízel veškeré truhlářské práce. Již v roce 1996 nastává počátek specializace na výrobu interiérů a kuchyňských linek.

V roce 2001 dochází k vybudování nové provozovny v Dobšicích a dovybavení strojového parku. V této době navazujeme kontakty s předními dodavateli kvalitních materiálů a komponentů a vytváříme vlastní standardy kvality. Jsme partnerem dodavatelů vestavných kuchyňských spotřebičů v plném sortimentu za výhodných podmínek.

Postupná specializace na kuchyňské linky a interiérový nábytek pro účely podnikání i domácnosti zhotovené na míru zákazníkovi ve vysoké kvalitě provedení nám získává jméno. Realizovali jsme řadu obchodních a prodejních prostor, kanceláří, lékařských ordinací. Některé naše práce jsou známy i v nedalekém Rakousku.

Náš přístup a vize do budoucna jsou zejména v kusové výrobě individuálních kuchyňských linek, využívající současné materiálové a technologické možnosti s důrazem na kvalitu a náročného zákazníka.