Truhlářství Juhaňák


Zakázková výroba interiérů

Individuální řešení funkčního nábytku splňující maximum užitných vlastností, vyhovující druhu zátěže a současně splňující kritéria začlenění a designu je další rozhodující směr našich aktivit.

Máme praktické zkušenosti z vybavením restauračních provozů, recepcí hotelů a relaxačních aktivit, kanceláří a lékařských praxí a nebráníme se i menším zakázkám pro potřeby vybavení bytů a rodinných domků.

Pro své zákazníky jsme schopni navrhnout optimální konstrukční materiály, povrchy pracovních ploch a zvolit vhodné kování s dalšími doplňky. Při ne zcela jasných řešeních z hlediska dekoru a barvy umíme zákazníkům poradit na základě mnoholetých zkušeností. Rovněž jsme připraveni akceptovat návrhy a řešení vytvořená bytovým architektem.

Jde nám o splnění našeho sloganu "Máme rádi kvalitní práci", neumíme ani nechceme konkurovat cenou levným nábytkům sériové výroby a různým stavebnicovým produktům, které tímto neshazujeme - pouze je třeba znát rozdíl. Nábytek dodáme na místo, včetně montáže - vše při respektování podmínek které si ze svého hlediska stanovíte. Svým zákazníkům do budoucna garantujeme opravy případných poškození a změny s maximální citlivostí a efektivitou.


Naše reference - interiéry