Truhlářství Juhaňák


Zakázková výroba kuchyňských linek

Specializace na tento směr truhlářské výroby nastala po otevření vlastní provozovny se zázemím potřebným pro tuto činnost. Kvalitní stroje, dostatečné prostory umožnily realizaci rozsáhlejších nábytkových komplexů.

Kuchyňské linky a přidružený nábytek jsou zajímavé nejen jako tradiční směr truhlářské výroby, ale rovněž svojí integrací stále se vyvíjejících kuchyňských vestavných spotřebičů.

Právě zmíněné elektrické spotřebiče jsou předmětem rozsáhlých inovací s uplatněním posledních technických trendů. Jedná se o technická řešení ventilace, kde vhodná volba a začlenění kuchyňských odsávačů, mimo optimální funkcionality, ovlivňují i design a celková řešení individuálních kuchyní "na míru". Dalším zásadním prvkem jsou varná a mycí centra, drtiče odpadků, včetně začlenění vestavných myček a případně i praček do soudobých kuchyní.

Spolupracujeme s předními výrobci kuchyňských spotřebičů a jsme schopni poradit, navrhnout i dodat za výhodných podmínek vhodné typy jak z hlediska potřebných užitkových vlastností, tak i vzhledu a začlenění.

Věříme, že naše dosavadní reference alespoň částečně přiblíží námi odvedenou práci.


Naše reference - kuchyně >>>